Nadica Lukman – Menopavza kot nova priložnost za uresničitev svojih želja

Nadica Lukman – Menopavza kot nova priložnost za uresničitev svojih želja

Po poklicu je terapevtka in transformativna menotorica.  S komplementarnim zdravljenjem se ukvarja že od njenega 39. leta.

Še pred tem se je 8 let ukvarjala s področjem partnerskih odnosov in zelo uspešno vodila agencijo za povezovanje osamljenih ljudi in marsikomu našla sorodno dušo.

Življenje pa jo je bolj vodilo na področje alternativne medicine in tako je postala bownova terapevtka. Z velikim veseljem opravlja to delo, rezultati pa jo vedno znova očarajo.

Kmalu po petdesetem letu, so se začela vročinska valovanja v vsej možni razsežnosti. Ujela jo je MENOPAVZA. Pogosto je bila utrujena, včasih celo depresivna. Res ji je bilo težko. Zato je začela preučevati žensko telo v menopavzi in spremembe, ki se takrat zgodijo. Ugotovitve so bile zanjo pravi šok, hkrati pa si je oddahnila ob spoznanju, da se menopavzalne težave lahko omilijo. Za boljše počutje si je pomagala z znanjem kitajske tradicionalne medicine, refleksoterapijo, veliko pa se je ukvarjala tudi s svojimi čustvi. Nad  spoznanji in rezultati je postala tako navdušena, da se je odločila, da na ta način pomaga čim več ženskam v menopavzi in tako se je rodil njen novi projekt MENO KRALJICA.

Prepričana je, da se življenje v menopavzi ne konča z upokojitvijo, doma ob kuhinjskih loncih in jemanjem te in one tablete. Katero pot pa bo ubrala posameznica, je predvsem odvisno od nje same. Življenje nam daje izbiro in menopavza je samo odriv naprej in pravi čas za izpolnitev sanj.

Nadica je za goste pripravila dve super praktični darili. Enega za tiste, ki se srečujete z občutkom osamljenosti in želite to čim prej premagati, in enega za “meno-dame”, ki se srečujete z neprijetnim oblivanjem in bi to težavico rade zajezile na čim bolj naraven način.
E-priročnik “8 odgovorov s katerimi se ti
nikoli več ne bo treba čutiti osamljeno”:
Vodič za “meno-dame” za učinkovito samoterapijo
z uporabo dveh akupresurnih točk za zmanjšanje oblivanja:
knjigica-prirocnik-web (1) Screen Shot 2017-04-04 at 07.04.47
 Klik TUKAJ za prenos e-priročnika
8 ODGOVOROV S KATERIMI SE TI NIKOLI VEČ NE BO TREBA ČUTITI OSAMLJENO >
Klik tukaj za prenos VODIČA ZA “MENO-DAME”,
v katerem sta prikazani dve akupresurni točki,
s katerimi si boste lahko zaustavile nadležna oblivanja in vročinska valovanja >