Petra Žagar – Prebudite finančnega genija v sebi ali Spoznajte kako preprosta je lahko pot do finančne svobode

Petra Žagar – Prebudite finančnega genija v sebi ali Spoznajte kako preprosta je lahko pot do finančne svobode

V mladosti je vzporedno s študijem opravljala številna študentska dela, med katerimi so bile  tudi promocije in degustacije, kjer je pridobila prve izkušnje v prodaji najrazličnejših izdelkov kot tudi pogled na to kako ljudje ravnajo z denarjem. Istočasno pa se je Petra ukvarjala tudi z direktno prodajo. Ob tem pa se je nenehno izobraževala tako o prodaji, osebni rasti, vodenju, postavljanju ciljev in brala zgodbe o uspehih ter se naučila, kako ravnati z denarjem in kako si ustvarjati pasivne prihodke.

Konec študija jo je pot zanesla naprej na področje pospeševanja prodaje, komerciale in trženja in tako je 13 let obiskovala okoli 80 prodajnih mest v maloprodaji in pospeševala prodajo za več kot 40 blagovnih znamk in preko 500 izdelkov. Dolga leta je imela priložnost na prodajnih mestih opazovati kako večina ljudi ne zna ravnati z denarjem, kako ga nekateri brezglavo, skoraj dobesedno mečejo stran in včasih je bila res močno šokirana nad videnim in nad tem kakšen odnos imajo do denarja in kako ne morejo živeti v okviru svojih finančnih zmožnosti. Posledica vsega tega so velikokrat nočne more, finančni stres, življenje iz meseca v mesec, od plače do plače, zatekanje iz enega kredita v drugi kredit, limit ali pa nakupi na obroke.

Vzporedno s tem se je zadnja leta intenzivno izobraževala na področju osebnih financ, podjetništva, internetnega marketinga in se še bolj poglobila v področje osebne rasti in  prodaje. Znanje o upravljanju z denarjem pa je nadgradila z znanjem kako odstraniti omejujoče  podzavestne vzorce, ki nam preprečujejo doseči uspeh tudi na denarnem področju in kako privabiti več denarja in več Življenja v svoje življenje.

Danes je podjetnica, vizionarka, ki spreminja nivo finančne pismenosti in pomaga ljudem, da bi v življenju spoznali kaj je pravzaprav denar, kako je potrebno razmišljati in delovati, da bi ga imeli več, kako upravljati z njim, da bi dosegli finančno varnost, neodvisnost in svobodo.

Je tudi tudi avtorica izobraževalnega programa I LOVE MY MONEY, ki prinaša ljudem več varnosti, pomirjenosti, zadovoljstva, udobja in vsega lepega, pa tudi do večje samozavesti, boljše samopodobe in svobode, ki jo denar prinaša. Posledično pa tudi do več zdravja in ljubezni, saj je vse troje  med seboj tako zelo povezano.