Tjaša Vodeb – Vsa moč za uspeh je v TEBI

06 Apr 2017
9:00
Virtualna predavalnica

Tjaša Vodeb – Vsa moč za uspeh je v TEBI

Ustanoviteljica blagovne znamke za unikatni nakit Myunikat. Vsem gledalcem Bodi Sprememba transformacije bi rada sporočila, da moraš najprej zaupati sebi, če želiš iti naprej in uspeti, saj ti okolica na vsakem koraku daje tisoč in en razlog zakaj naj ne bi šel naprej (ker je strah v njih, ne v nas samih). Sama se je s tem spopadala na vsakem koraku, največkrat ni imela nobene podpore, a našla jo je v sebi, ko si je zaupala in poslušala svojo intuicijo. Skozi ogromno preizkušenj je tako našla sebe in spoznala, da je vsa moč v njej in da je samo ona sama tista, ki kreira svojo srečo in da lahko živi svoje sanje.

»Ni pomembno kam piha veter. Pomembno je kako odpreš svoja jadra in pluješ po odprtem morju.« To je prava SVOBODA, po izražanju same sebe. Če jo potrebuješ tudi ti, si na pravem mestu, saj sva si zelo podobni, kot sestri dvojčici.

Moje ime je Tjaša Vodeb in ustvarila sem blagovno znamko za unikatni nakit Myunikat, ker svetu želim ponuditi nekaj več. Želim si, da skupaj z unikatnim nakitom začutiš posebno energijo, svobodo in še bolj zasiješ, na delovnem mestu, ob vsakodnevnih opravkih ali svečanih dogodkih.

Vsi moji unikatni izdelki so izdelani ročno iz Polimerne gline (>> Fimo mase) in so namenjeni TEBI, ki želiš imeti edinstven nakit, kot ga nima nobena druga.

Tebi, ki si DRUGAČNA, POSEBNA in UNIKATNA!
Tebi, ki si velika ljubiteljica SVOBODE, ki je odgovorna za svojo SREČO.
Ljubiš SEBE in drugim daješ LJUBEZEN, ter si 100% prepričana v svoj USPEH!

Z unikatnim nakitom, ter s pravilno izbrano kombinacijo oblačil, si želiš vedno znova pritegniti pozornost in uspeva TI! Bravo, čestitam!

A skupaj, z vsakim kosom unikatnim nakita, pa prejmeš VELIKO več kot samo izdelek. Zraven ti podarim še majhen košček mojega srca, delček moje duše in mojega življenja. Z njimi dobiš tudi sto in sto ur mojega eksperimentiranja, izobraževanja, poizkušanja in včasih tudi razočaranja. Dobiš moje dneve, tedne in mesece frustracij, ter momente čiste sreče in zadovoljstva. A vse to, samo zato, ker svoje delo in poslanstvo obožujem iz dna srca, ter tako z največjim veseljem svojo SREČO delim tudi s TABO!

In ker veš, da v življenju nobena ovira ni nepremagljiva, ter si za zastavljene cilje pripravljena potrpežljivo delati, tako kot jaz, si sedaj tukaj. Tukaj si, ker si drugačna in unikatna in se tega tudi zavedaš. In tukaj si, ker te zanima kdo je tvoja sestra dvojčica…

Več o njenem življenju, njenem ustvarjanju – VSE o njej, unikatni Tjaši – razišči na