Ana in Mitja Vezovišek – Cena finančne nepismenosti? “Le” 247 tisoč evrov.

07 Apr 2017
09:00
Virtualna predavalnica

Ana in Mitja Vezovišek – Cena finančne nepismenosti? “Le” 247 tisoč evrov.

Osebne finance in upravljanje z njimi tudi za Slovence postaja nuja. Ob tem večina spoznava, da pri načrtovanju finančne prihodnosti potrebuje pomoč. Ana in Mitja bosta spregovorila o rešitvah za izboljšanje vaše finančne situacije ter o pomembnosti finančne pismenosti.

Ali res poznate svoje osebne finance, svoj mesečni proračun? Če samo pomislite, koliko ponudnikov financiranja je na tržišču in koliko različnih informacij je o tem … Kako naj se človek znajde? Ana Vezovišek s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami lahko pomaga pripraviti individualni načrt financiranja in namesto vas uspešno krmari mimo finančnih čeri ter poskrbi, da se boste zadolžili varno in z najmanjšimi stroški!

Mitja Vezovišek svojem delu zagovarja timski pristop. Ničesar ne prepušča naključju in se zaveda, da je doseganje finančnih ciljev strank dolgoročen proces, ki ga lahko izvaja le vrhunsko usposobljena ekipa strokovnjakov. Zato ga pri svetovanju strankam pomembno podpirajo člani njegove ožje ekipe in zunanji strokovnjaki. Tesno sodeluje s številnimi, med njimi so najpomembnejši analitiki kapitalskih trgov, davčni svetovalci, računovodje in pravniki. Ti sestavljajo ključna podporna tima, in sicer naložbenega ter ekspertnega, brez katerih pravo finančno svetovanje v pravem pomenu besede ne bi bilo mogoče.