Barbra Rudmann

Biografija

Barbra Rudmann

Ponaša se z  20 let izkušenj in odličnimi rezultati v mednarodni prodaji in marketingu, še posebej pa je ponosna na dosežke pri razvoju prodajnih timov v Srednji in Vzhodni Evropi.

Preberi več

Barbra Rudmann je poslovna ženska, ki je strastno predana:

  • Usposabljanju in razvoju ljudi, da bodo strememli k ustvarjanju uspešnega delovnega okolja, v katerem bo vsakdo čutil, da je pomemben in nepogrešljiv, da pripada nečemu posebnemu in enkratnemu, poln vznemirjenja glede priložnosti, ki ga čakajo.
  • Ustvarjanju okolja, v katerem vodje v delo vpletajo srce, razum in intuicijo, živijo za to, da svoje ljudi navdušujejo, v njih iščejo najboljše in gradijo energično organizacijo, sposobno živahnega razvoja.

Ponaša se z  20 let izkušenj in odličnimi rezultati v mednarodni prodaji in marketingu, še posebej pa je ponosna na dosežke pri razvoju prodajnih timov v Srednji in Vzhodni Evropi. Izkušnje, pridobljene v različnih okoljih, organizacijah, med bolj in manj podjetnimi ter uspešnimi menedžerji, in nenehno iskanje novih pristopov, znanj in veščin za hiter razvoj ljudi sem je strnila v knjigi Srčni voditelj, ki je pred kratkim izšla na slovenskem trgu. Le ta vam na svež in praktičen način predstavlja 3 ključne veščine s katerimi lahko hitro in enostavno ustvarite prodorno, zavzeto in visoko učinkovito ekipo. 

Predavanje Barbra Rudmann (kliknite na naslov za ogled vsebine)