Janja Urbančič

Janja Urbančič

Biografija

Janja Urbančič

Janja je skoraj že bivša medicinska sestra in skoraj že izključno svetovalka staršem, predavateljica in promotorka sočutne vzgoje.

Preberi več

Ko je pred 6imi leti trčila v svoje vzorce in svojo otroško bolečino, je ugotovila, da želi svoje otroke vzgajati drugače kot do tistega trenutka. Začela je raziskovati in našla sočutno vzgojo ter takoj začutila, da je to to.

Vsak dan je bila bolj povezana s svojima otrokoma ter partnerjem, predvsem pa je bila vsak dan bližje sebi. Začutila je, da bi to znanje rada predajala tudi drugim staršem, zato je ustanovila FB skupino Sočutno starševstvo, ki ima danes po natanko dveh letih že več kot 15.000 članov.

Takoj zatem je v njeno življenje vstopila Špelca in stvari so se začele premikati s svetlobno hitrostjo. Pravi, da niti sama ne ve, kdaj in kako in že je stala na odru s svojim prvim predavanjem. Ki se verjetno ne bi zgodilo, če ne bi imela popolne podpore Špelce ter sošolk iz Poslovno duhovne akademije.

In tako je danes tukaj, s svojimi predavanji, svetovanjem ter s svojimi izdelki za medsebojno spoznavanje in povezovanje. :)

Več o Janji in njenem delu najdete na spletni strani www.socuten.si.

Predavanje Janja Urbančič (kliknite na naslov za ogled vsebine)