Maja Golob

Biografija

Maja Golob

Pri 30-ih je zapustila udobno službo direktorice marketinga za 11 držav in stopila na negotovo pot podjetništva. Vsi, ki so jo poznali, so ji rekli, da je nora. A verjela je, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomaga drugim podjetjem ustvarjati boljše, dolgoročnejše odnose z njihovimi strankami. To skupaj s sodelavci uspešno počne že 15 let. 

Preberi več

Je mama dveh otrok, uspešna podjetnica, po izobrazbi diplomirana ekonomistka, v praksi pa strokovnjakinja za direktni marketing in odnose s strankami, predavateljica, certificirana intuitivna terapevtka po metodi theta healing, bioterapevtka 1.stopnje po metodi Zdenka Domančiča ter avtorica knjige in programa ‘Ne čakaj na vikend’, s katerim ženske navdihuje, da prisluhnejo sebi, sledijo svojim sanjam in zaživijo bolj polno, srečnejše življenje.

Poslovno pot je začela kot ena prvih sodelavk v ekipi Sandija Češka, s katero je postavil temelje največji družbi za direktni marketing v Evropi. Pri 30-ih je zapustila udobno službo direktorice marketinga za 11 držav in stopila na negotovo pot podjetništva. Vsi, ki so jo poznali, so ji rekli, da je nora. A verjela je, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomaga drugim podjetjem ustvarjati boljše, dolgoročnejše odnose z njihovimi strankami. To skupaj s sodelavci uspešno počne že 15 let. 

Vmes je postala mama in pojavil se je nov izziv: kako najti ravnovesje med delom, družino in časom zase. To ji ni najbolje uspevalo in zaradi preobremenjenosti se je zlomila. Izkušnja jo je predramila in spodbudila, da v življenju naredi korenite spremembe in na prvo mesto postavi sebe. V knjigi Ne čakaj na vikend, ki jo je posvetila ženskam, iskreno deli svojo izkušnjo v želji, da se učijo na njenih napakah  ter zaživijo življenje, po katerem hrepenijo. Več informacij o programu: www.necakajnavikend.si

Predavanje Maja Golob (kliknite na naslov za ogled vsebine)