Mark Tepina – Sprejmi spremembo kot darilo

Mark Tepina – Sprejmi spremembo kot darilo

/

Biografija

Mark Tepina

Mladosten, profesionalen, vztrajen  avanturist, ki ljubi morje in neznane poti.

Preberi več

S svojo karizmo in odločnostjo stopa v neznani svet. In prav v tem neznanem delu sveta želi pustiti vtis, želi dvigniti vibracijo zemlje. Svet gleda z drugačnimi očmi in se dobro zaveda, da bo na poti nagrajen samo tedaj, ko se bo boril s svojim strahom in premagal samega sebe.

Svoboda in neznani izzivi so zanj ključni, da na poti izpopolni svoje obzorje in si razširi svoje znanje. Kljub vsem preizkušnjam tako v privatnem kot poslovnem svetu,  vedno najde skupno točko z vsakim posameznikom,  ne glede na status, raso, izgled ali družbeni položaj. Z ljudmi se poveže in v zelo kratkem času naveže stik.

Ker mu je življenje pokazalo različne strani dobrega in manj dobrega, se zaveda, da samo on lahko skreira svoje življenje, da bo v njem živel in uspel. Na vsakem koraku se zanaša nase in na svoje občutke. Vedno išče nova znanja in nenehno hrepeni po novem, še neodkritem. 

Vse svoje življenje hrepeni po finančni svobodi. Želi jo za druge, manj srečne in manj drzne, kot je on sam. Verjame, da bo s svojim znanjem, energijo, vizijo, zgledom in vero, katero bo širil po svetu skozi predavanja, delavnice, spletna omrežja lahko pomagal drugim in jih osrečil, da bodo zaživeli svoj potencial. Želi biti opora vsem tistim, ki so se na poti izgubili, tako kot se je nekoč izgubil on sam. Zaveda se,  ko se zberejo pozitivni in spremembe željni ljudje skupaj, tedaj se lahko začnejo dogajati čudeži. Ko verjameš, da si vreden, se ti čudeži in spremembe dogajajo na vsakem koraku.

Predavanje Mark Tepina – Sprejmi spremembo kot darilo (kliknite na naslov za ogled vsebine)