Mihaela Gržin – Zakaj je skrb za lepoto življenjskega pomena?

Mihaela Gržin – Zakaj je skrb za lepoto življenjskega pomena?

41 788 796 - Mihaela Gržin
mihaela@laksmi.si

Biografija

Mihaela Gržin

Kozmetičarka, ki poskrbi za vaš lep, negovan in srečen obraz ter zdravo telo, organizatorka dogodkov, delavnic, tečajev in druženj za ženske, ki nas lepšajo, notranje napočnijo in prižgejo iskrice v očeh. Več o Mihaeli in njenem delu si lahko preberete na www.laksmi.si

Preberi več

Mihaela je kozmetičarka, ki skrbi za vaš lep, negovan in srečen obraz ter zdravo telo. :)

Njena strast je tudi organiziranje različnih dogodkov za ženske, delavnic, tečajev in druženj, ki nas lepšajo, notranje napolnijo in prižgejo iskrice v očeh.

Mihaela je ustanoviteljica Estetskega studia LAKŠMI in Akademije za ženske LAKŠMI ter uradna zastopnica nemške dermatološke kozmetike Dermaviduals. Njena največja posebnost pa tudi prednost je v tem, da lahko pripravimo kremo za vsakega posameznika, pisano na njegov tip kože, težave, želje …

Na Srednji zdravstveni šoli se je naučila, kako deluje telo, in kako skrbeti za telesno zdravje. V kozmetični šoli in pozneje na številnih izobraževanjih doma in v tujini pa je podrobno spoznala kožo ter se naučila, kako jo najučinkoviteje negujemo. Skozi življenje se je nenehno duhovno izobraževala na različnih delavnicah in tečajih, veliko je brala na to temo, sedaj pa tovrstno teorijo prenaša v prakso.

Verjame, da je skrb za zunanjo lepoto ENAKO pomembna kot skrb za svojo notranjo lepoto. Zakaj? Ker še tako žareče in iskrive oči ne morejo priti do izraza, če je naša koža zgubana, ovela in zanemarjena … In seveda tudi obratno; še tako čudovita, napeta in gladka koža ne pomeni nič, če so naše oči mrtve, brez življenja.

Verjame, da je to, da pozabimo nase in da nehamo skrbeti zase, pa čeprav se nam dogajajo še tako težke in hude stvari, največja napaka, ki jo lahko storimo.

Vedno se moramo postaviti na prvo mesto. Nehajmo čakati, da bomo imeli dovolj prostega časa, dovolj denarja, dovolj visoko izobrazbo, idealno službo, da bodo otroci zrasli …

NE! Začnimo DANES, ker idealen čas za to, da poskrbimo zase, je DANES!

Mihaela zase pravi, da je svetlobna leta daleč od klasične lepotice, pa vendar je čedalje več trenutkov v njenem življenju,  ko se počuti lepa. Lepota nima nobene veze s kilogrami, višino, obliko, poltjo … Gre preprosto za občutek. Občutek, ko življenje živimo v vsej polnosti, pa čeprav še zdaleč ni popolno! Občutek, ki nam žari iz oči!

Verjame, da ta občutek, da smo lepi in se odlično počutimo v svoji koži, najlažje in najhitreje dosežemo, krepimo in ohranjamo z ljubečo skrbjo zase. Privoščimo si zdravo hrano, dovolj gibanja in spanja, negujmo se s kakovostno kozmetiko, lepo se oblecimo, uredimo si stopala, nohte, pričesko … Privoščimo si kopel, savno, masažo, pojdimo na sprehod, odločimo se za meditacijo, sprostitev … Počnimo stvari, ki nas veselijo. Družimo se s prijatelji … Delajmo drobne neumnosti …Veliko se smejmo … Odločimo se, da bomo srečni!

Resnično verjamee, da smo s tem, ko se negujemo in razvajamo, ko z ljubeznijo skrbimo za svoj videz in svoje zdravje, vsak trenutek bliže temu, da se popolnoma sprejmemo z vsemi svojimi „nepopolnostmi“ vred. To je temelj za odlično počutje in uspeh na vseh področjih.

Verjame v izjavo Coco Chanel: “Ni grdih žensk, so samo lene.”

Mihaela vas vabi, da jo obiščete na njeni spletni strani (www.laksmi.si) in se ji pridružite v Akademiji za ženske Lakšmi ter izkoristite ugodnosti (nasvete, popuste, akcije), ki vam jih prinaša brezplačno članstvo brez obveznosti.

Predavanje Mihaela Gržin – Zakaj je skrb za lepoto življenjskega pomena? (kliknite na naslov za ogled vsebine)