Polona Kisovec

Polona Kisovec

Biografija

Polona Kisovec

Preberi več

Polona Kisovec je po izkušnjah strokovnjakinja za direktni marketing, predavateljica in mentorica mladim podjetnikom; s srcem mama, s strastjo do ustvarjanja in pisanja pa avtorica knjige “Zakaj Sončni princ in Lunina vila ne živita skupaj? ter ustanoviteljica in idejna vodja Woustar.si.

Svoje izkušnje na področju marketinga in pisanja prodajnih besedil je Polona Kisovec pridobivala iz prakse. Edino merilo za njen uspeh so rezultati.

Po izobrazbi diplomirana univerzitetna politologinja – obramboslovka, je svojo kariero “od hobija do biznisa” že tekom študija hitro preusmerila na področje marketinga, prodaje in tekstopisja. Dragocene izkušnje je pridobivala kot prodajalka od vrat do vrat, kot tržnica po telefonu, kot stevardesa, pisala je scenarije in TV napovednike na nacionalki … Da bi dobila pravo priložnost v svetu oglaševanja, je pričela z delom v oglaševalski agenciji kot “deklica za vse”, kjer sta ji  odlično pripravljena kava in čiščenje toaletnih prostorov z nasmehom odprli priložnost, da s svojimi teksti zasnuje prva oglasna sporočila.

Pri delu v klasičnem oglaševanju je Polona Kisovec kmalu spoznala, da ji izziv pomenijo rezultati ter se zaljubila v direktni marketing. S snovanjem in implementacijo prodajnih sporočil, direktne pošte ter spletnega marketinga za blagovno znamko Dormeo se tako Polona Kisovec uvršča med pionirje direktnega marketinga na slovenskem trgu. Njena direktna pošta dosega rekordne odzive v Evropi.

Na prvem državnem prvenstvu v direktnem marketingu je Polona pokosila močno konkurenco ter postala eden izmed najbolj iskanih piscev prodajnih besedil pri nas.

Z več kot 15-letnimi izkušnjami na področju neposrednega trženja ter inovativnimi marketinškimi pristopi v okviru svojega lastnega podjetja (121 MARKETING d.o.o.) Polona Kisovec zdaj postavlja nove standarde o marketinškem delu, ki jih uspešno uporablja pri pripravi marketinških rešitev za različna podjetja in panoge.

Kot svetovalka na področju marketinga in prodaje ter v okviru praktičnih delavnic “Stroškovno učinkovito trženje” in “Priprava učinkovitih prodajnih besedil” slušateljem iskreno podaja znanje, kako pristopati k marketingu, da bo strošek manjši in prihodek večji ter deli svoje izkušnje in primere iz prakse. Sama je zasnovala enostaven sistem – empatični zemljevid – za pripravo marketinških materialov. Podaja taktike za povečanje odziva na marketinške akcije, nevromarketinške ugotovitve za pripravo ponudb, najbolje delujoče naslove ter kako se lotiti pisanja prodajanih besedil, če pišete za splet, blog, e-mail, Facebook oglas ali pripravljate direktno pošto.

Polona je oktobra 2016 izdala prvo knjigo z naslovom Zakaj Lunina vila in Sončni princ ne živita skupaj?, ki otrokom ločenih staršev pomaga razumeti, zakaj starša ne živita skupaj. Knjiga je požela veliko podporo strokovnjakov, medijev ter staršev in njihovih otrok, ter je bila v samo 3 mesecih razprodana v 1000 izvodih. Za pomoč in podporo vsem, ki se soočajo z ločitvijo Polona Kisovec prek spletnega portala woustar.si, kjer se knjigo lahko tudi naroči, deli svoje izkušnje in nasvete strokovnjakov ter ostalih staršev.

Predavanje Polona Kisovec (kliknite na naslov za ogled vsebine)