Vesna Juvan

Biografija

Vesna Juvan

Voditeljica programa Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami, terapevtka, samoraziskovalka …

Preberi več

Terapevtka vibracijske kineziologije (znanje o energijskih poljih – merididani, čakre, aurična polja, mišično testiranje, epigenetika, fizično delovanje telesa). Vesna je rojena v Nemčiji, nekaj let je živela tudi v Avstraliji. Terapije vibracijske kineziologije je izvajala tudi na The Ann Street Acpuncture & Natural Therapies Clinic v Brisbaneu.

Dolgoletna plesalka (sodobni ples (tudi poučevala), balet, tango, tradicionalni afriški plesi), se učila tehnike Dotik za zdravje (prva in druga stopnja). Samoraziskovala: zeliščarstvo,  jogo, delovanje DNK, anantomijo in fiziologijo, … Športnica (športno plezanje, alpinizem, tek, kolesarstvo, AcroYoga…)

Trenutno vodi program ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami”.

Zanimanja: večina stvari, ki obstajajo, predvsem pa ŽENSKE. Rada tudi plešem tango, plezam, več dni skupaj kolesarim, planinarim, zelo rada imam morje in dober čaj.

Trenutno je predsednica društva Sijaj, direktorica Akademije za harmonijo življenja, strastna raziskovalka menstrualnega cikla – piše tudi tri knjige o menstruaciji (eno za ženske, eno za moške in eno za dekleta), v Ljubljani pa skupaj s prijateljico vodita Ubrano dvorano.

Avtorica fotografije: Mateja Jovović

Predavanje Vesna Juvan (kliknite na naslov za ogled vsebine)